stars
stars

 

 
 
Cena:
Dispozícia:
Plocha:
Podlažie:
Druh objektu:
Balkón:
Záhrada:
Pivnica:
 
49.900,- Eur
garáž
...
...
garáž
...
...
 
 

Predaj dvoch garáži v pri Horskom parku, BA I.

www.chcemebyvat.sk ponúka na predaj 2 garáže (vedľa seba) v rade garáží na ulici P. Veľkého. Aj jednotlivo.

I. garáž: 18m2, po kompletnej kvalitnej rekonštrukcii v 8/2022 (nová strecha, oplechovanie strechy, omietky – vonkajšie aj vnútorné, náter dverí) na pozemku o výmere 24m2 (vo vl. Hl. mesta – nájom). Priamo vedľa garáže je možné odstaviť auto (trávnatá plocha). Elektrina nie je zavedená, ale nie je problém ju zaviesť (preverené v ZSE). Hneď vedľa garáže je upravený a vyčistený pozemk vedený v katastri ako cestná komunikácia, na ktorom je možné odstaviť auto – ďalší benefit:-)
Cena: 49.900,- €

II. garáž: 33m2, veľká, priestranná so samostatným stavebne oddeleným priestorom – (sklado, dielnička) v zadnej časti garáže, takže máte 2 v 1, na pozemku o výmere 33m2 (vo vl. Hl. mesta-nájom), pôvodný funkčný stav. Elektrina nie je zavedená, ale nie je problém ju zaviesť (preverené v ZSE)
Cena: 62.500,-€

V prípade kúpy oboch garáží zľava 500,-€/garáž.

Kompletný právny servis je zahrnutý v cene.

Cena je konečná a adekvátna lokalite a možnosti parkovania v tejto časti BA. Po zavedení nového parkovacieho systému aj v tejto lokalite, kde je už teraz problém zaparkovať, bude akútny nedostatok parkovacích miest a ceny parkovacích miest/garáží budú mať výrazne rastúcu tendenciu a už majú aj v súčasnosti.

Pri parkovacej politike, ktorej I. etapa už bola v Starom Meste zavedená a ďalšie 3 budú postupne zavedené hneď po primátorských voľbách, sa jedná o jedinečnú a výhodnú investíciu.

V širšom okolí nie sú v ponuke žiadne garáže!

Pre viac informácií prosím kontaktujte Radovan Horský – 0911 996 427