stars
stars

 

 
 
Cena:
Dispozícia:
Plocha:
Podlažie:
Druh objektu:
Balkón:
Záhrada:
Pivnica:
 
info v RK
apartmán
46 m2
4/5
historický
francúzsky
...
...
 
 

PREDANÉ, INVESTIČNÝ APARTMÁN V ABSOLÚTNOM CENTRE BANSKEJ ŠTIAVNICE, UNESCO

Linka na video: https://youtu.be/JpC2GltGDsE

www.chcemebyvat.sk ponúka na predaj decentne zrekonštruovaný apartmán v absolútnom centre Banskej Štiavnice.

Apartmán sa nachádza v historickej budove na ulici Andrea Kmeťa 14. Budova ako aj apartmán prešli kompletnou rekonštrukciou, ktorá sa ukončila tento rok (2022). Vrámci budovy sa bude ešte realizovať fasáda a eventuélne vnútroblok (aj keď už aj toto bolo dávnejšie zrealizované).

Apartmán sa nachádza na 4/5 poschodí s výhľadom na Nový Zámok ako aj centrum mesta (viď foto).

Rozloha apartmánu je cca 46 m2 a pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou, veľkého otvoreného priestoru v ktrom sa nachádza spálňa (jemne oddelená priečkou), obývacia časť a kuchynka, za kuchynkou sa nachádza ešte špajza (viď foto).

Keďže je dobre situovaný, má veľké francúzske okno a dve strešné okná, je krásne slnečný. Apartmán je klimatizovaný.

Predáva sa kompletne zariadený a vybavený, tak ako ho vidieť na fotkách, t.j. s kompletným nábytkom, kuchynkou, tv, klimatizáciou, atď…

Od „skončenia“ corony má apartmán veľmi dobrú obsadenosť a nielenže si na seba postupne zarobí ale z dlhodobého hľadiska sa náklady na kúpu samé preplatia a naďalej bude produkovať zisk (vieme preukázať obsadenosť).

Mesačné náklady sú 130,- Eur/mes.

Ihneď vedľa vchodu do apartmánu sa nachádza super kaviareň Trotuar Cafe, 50 metrov Divná pani… a vlastne v celom okolí kopec kaviarní a reštaurácii, Radničné námestie je 100 metrov od apartmánu.

Banská Štiavnica je malebné, historické královské banské mesto nachádzajúce sa na strednom slovensku. Od roku 1993 patrí do Svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO.

Mestský erb znázorňuje baníckosť, pracovitosť a chránenosť mesta.

Mesto Banská štiavnica je plné pamiatok ako napríklad novozrekonštruovaná Kalvária, Kostol Nanebovzatia Panny Márie, Rímskokatolický kostol sv .Kataríny, Kostol Panny Márie Snežnej, Starý zámok, Nový zámok, Klopačka…

Nachádza sa tu taktiež Banské múzeum v prírode, Berggericht, Kammerhof, Štôlňa Glanzenberg, archeologické náleziská a veľa ďaľšieho.

Nachádza sa tu aj lyžiarske stredisko Salamandra Resort (Hodruša Hámre).

Medzi najvýznamnejšie osobnosti mesta patria napríklad Andrej Sládkovič, Zoltán Vančo, Dezider Hoffman, Magda Vašáryová, Jozef Kollár, František Hampl a veľa veľa ďalších.

Jedná sa o veľmi vyhľádávané mesto domácimi i zahraničnými turistami, ktoré za poslednú dobu urobilo kus cesty, či už v rámci obnovy svojich pamiatok alebo aj smerom k turistom.

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky kontaktujte prosím Radovan Horský – 0911 996 427