stars
stars

 

 
 
Cena:
Dispozícia:
Plocha:
Podlažie:
Druh objektu:
Balkón:
Záhrada:
Pivnica:
 
od 652.000,-Eur
apartmán
od 200 m2
1,2,3
obytný dom
od 40 m2
...
...
 
 

REZIDENČNÉ BÝVANIE VO VYSOKÝCH TATRÁCH

Projekt WOODSTONE REZIDENCIE je atraktívny, komfortný a moderný priestor pre bývanie, obchod ako i trávenie voľného času neďaleko mesta Poprad, ktoré je centrom cestovného ruchu pod Vysokými Tatrami (18 km od obce Tatranská Štrba prepojenej diaľnicou D1).

Hlavnou myšlienkou projektu je rozšíriť možnosti moderného a kvalitného bývania, zohľadňujúce súčasné podmienky realitného trhu spolu s dôrazom na kvalitu prevedenia stavby s rešpektovaním nových kvalitných ekologických technológií, štandardov a moderného dizajnu.

Jedná sa o moderné štvorpodlažné rezidenčné objekty s dvoma vlastnými garážovými miestami v prízemnej časti rezidencie, prípadne vonkajšej parkovacej časti pod zelenými terasami a miestami na oddych priamo v areáli projektu.

Návrh architektonického riešenia sa snaží optimálne využiť daný pozemok tak, aby si vytvoril najvhodnejšie podmienky z hľadiska tvaru pozemku, orientácie k svetovým stranám, limitov pre zástavbu prístupových a prevádzkových podmienok. Rezidencie sú dispozične rozdelené podľa nových trendov v bývaní a ku každej rezidencii prislúcha zelená terasa. Tomuto zámeru je podriadená aj škála architektonických a materiálových riešení, kultivovanosti detailov a farebného vyznenia celku.

Štandard interiéru:

Podlahy a obklady sú v rámci štandardu z talianskeho mramoru rôzneho typového označenia, pričom každý z apartmánov je unikátny a jedinečný použitím iného mramoru a obkladov. Schodisko každého apartmánu je realizované v kombinácii drevo – kov so skleneným presklením zábradlia. Kúrenie je nízkoteplotné podlahové UNIVENTA. Zdrojom tepla na kúrenie a TÚV je samostatné tepelné čerpadlo voda – vzduch pre každú Vilu zvlášť. Apartmány sú v rámci štandardu vybavené bielou, čiernou sanitou a luxusnými kuchynskými linkami v rôznych dizajnových prevedeniach.

Apartmány:

V projekte sa nachádzajú rôzne typy apartmánov s rozlohou od cca 200 m2 až po cca 450 m2. Každý apartmán má svoju vlastnú terasu a balkón, od 40 m2 až po 150 m2.

Benefity:

Letisko Poprad:

Medzinárodné letisko Poprad – Tatry predstavuje vďaka svojej polohe vstupnú bránu do oblasti Vysokých a Nízkych Tatier, ktoré poskytujú návštevníkom širokú škálu služieb a zážitkov, či už v strediskách zimných športov alebo letnej turistiky.

VZDIALENOSŤ: 18 km

Štrbské Pleso:

Štrbské Pleso je najvyššie položená turisticko-liečebná osada vo Vysokých Tatrách, je epicentrom turizmu a zimných športov a rovnako aj strediskom vrcholového športu pre severské disciplíny.

VZDIALENOSŤ: 10 km

Železničná stanica:

Železničná stanica Štrba sa nachádza v miestnej časti Tatranská Štrba. Tvorí dôležitý dopravný uzol pre návštevníkov Tatier, keďže tu začína ozubnicová trať na Štrbské Pleso. Predstavuje najvyššie položenú rýchlikovú stanicu na tratiach Železníc Slovenskej republiky.

VZDIALENOSŤ: 800 m

Lyžiarské strediská:

Tatranská Lomnica, Štrbské Pleso a Starý Smokovec sú tri top strediská vo Vysokých Tatrách, ktoré poskytujú tie najlepšie služby pre všetky generácie. V ponuke stredísk sa nachádza 24 kilometrov upravených zjazdoviek, takmer 6 kilometrov prvotriednej carvingovej trati, tie najmodernejšie sedačkové a kabínkové lanovky. Nádherný zážitok ešte umocňuje prekrásne prostredie alpského charakteru.

VZDIALENOSŤ: 10-25 km

Jasná Nízke Tatry ako najväčšia lyžiarska aréna na Slovensku ponúka obrovské možnosti aktivít, zábavy a aktívneho oddychu. Dominantou strediska je vrchol Chopok, kde je nová panoramatická terasa s reštauráciou. Stredisko ponúka 49 km upravených zjazdoviek rôznych obtiažností. Moderný zasnežovací systém v dĺžke viac ako 30 km poskytuje garanciu snehu minimálne 5 mesiacov v roku.

VZDIALENOSŤ: 40 km

Vodné svety:

Aquapark AquaCity Poprad ponúka 13 vonkajších a vnútorných bazénov, tobogány, širokú škálu vodných atrakcií, detské kútiky, ihriská, zábavné animačné programy pre deti a mnoho iného. Samotné wellness a spa centrum s rozlohou takmer 1600 m2 je rajom pre milovníkov relaxu a wellness služieb.

VZDIALENOSŤ: 18 km

Aquapark Tatralandia Liptovský Mikuláš je najväčším areálom vodnej zábavy s ubytovaním v Strednej Európe a zároveň jediným, ktorý ponúka vyznávačom adrenalínových športov aj možnosť surfovania. Okrem iného si návštevník môže vybrať z ponuky 14 bazénov, 26 tobogánov, rôznych wellness programov a zábavných atrakcií.

VZDIALENOSŤ: 40 km

Golfové rezorty:

Golf Resort Black Stork Veľká Lomnica je obľúbeným miestom nielen pre hráčov golfu, ale je vhodný aj na usporiadanie golfových turnajov, golfových akadémií, či firemných podujatí počas celého roka. K dispozícii je 27 jamkové ihrisko, tréningové plochy, profesionálni tréneri, samozrejmosťou je požičovňa golfového výstroja.

VZDIALENOSŤ: 25 km

Obhliadky:

Pre klientov, ktorí prejavia vážny záujem o obhliadku rezidenčných apartmánov sme si pripravili úplne novú a hlavne priestrannú limuzínu Audi S8. Limuzína disponuje vlastnou chladničkou pre prípad potreby občerstviť sa dobrým sektom :))

Stačí si len zavolať a dohodnúť miesto vyzdvihnutia.

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky prosím kontaktujte Radovan Horský – 0911 996 427 alebo mailom na: radovanhorsky@chcemebyvat.sk