stars
stars

 

 
 
Cena:
Dispozícia:
Plocha:
Podlažie:
Druh objektu:
Balkón:
Záhrada:
Pivnica:
 
.........
2,5i byt
64 m2
4/7
obytný dom
áno
...
áno
 
 

PREDANÝ, Pekný 2,5izb byt vo vyhľadávanej lokalite, Riazanská ulica

Byt:

Tento čiastočne zrekonštruovaný 2,5izb byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti polusu na Riazanskej ulici. Jedná sa o 2,5izb byt o rozlohe 64m2, ktorý pozostáva z: veľkej predsiene, 3samostatných(nepriechodných) izib, kuchyne, kúpeľne s toaletou, balkónu, pivnice a kumbálu na medziposchodí. Byt sa nachádza na štvrtom zo siedmich nadzemných podlaží.

Byt prešiel pred  siedmimi rokmi čiastočnou rekonštrukciou, ktorá obsahovala: kompletne nová elektrika, nové odpady, nová sanita, plastové okná,  nové podlahy v celom byte, nová kuchynská linka…

Na radiátoroch sú osadené merače spotreby(nižšie mesačné náklady).

Prednedávnom bola taktiež vymenená vstupná brána do domu s čipom. Dom je čistý a udržiavaný so slušnými obyvateľmi.

 

Lokalita:

Riazanská ulica sa nachádza vo vyhľadávanej časti mestskej štvrte Nové Mesto. Jedná sa o peknú lokalitu plnú zelene, detských ihrísk a športovísk(basketbalové ihrisko, squash, futbalové ihrisko, hokejbalové ihrisko a veľa iného), parku pre psov, odkiaľ je na skok k jazeru kuchajda, či na obľúbenú Ahojku a Kolibu. V blízkosti je taktiež školka, základné školy, umelecká škola ako aj stredná škola.

V blízkosti sa nachádza taktiež kompletná občianska vybavenosť, ktorú zaručuje OC POLUS(pošta, hypermarket, banky atď). Taktiež sa v okolí nachádza škôlka, základná i stredná škola, OC Slimak(Tesco express, dvd požičovňa, reštaurácia, bar a mnoho iného), nemocnica s poliklinikou a ďalšie.

Ďalšou z výhod tejto lokality je dobrá dopravná dostupnosť všetkými smermi či blízkosť zástaviek MHD(autobus, električka).

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky prosím kontaktujte Radovan Horský 0911 996 427 alebo mail: radovanhorsky@chcemebyvat.sk