stars
stars

 

 
 
Cena:
Dispozícia:
Plocha:
Podlažie:
Druh objektu:
Balkón:
Záhrada:
Pivnica:
 
.........
3,5 izb byt
76 m2
8/11
obytný dom
2x
nie
nie
 
 

PREDANÝ, SUPER LOKALITA, 3,5izb byt, 76 m2, Čsl. Parašutistov, BA III

Tento 3,5 izb byz sa nachádza v obľúbenej lokalite BA – Nové Mesto, na ulici Čsl. Parašutistov. Byt sa nachádza v zateplenom panelovom dome(2x výťah) na 9.p. Celková plocha bytu je 76 m2, z čoho podlahová plocha 70 m2 a plocha balkónov 6 m2.

Pozostáva zo štyroch samostatných(nepriechodných) izieb, vstupnej chodby, chodby s Rolldorom, kúpeľne s toaletou, kuchyne, dvoch balkónov a kumbáliku v predsieni.

Byt prešiel čiastočnnou rekonštrukciou v roku 2007 vrámci ktorej bolo zrenovované: plast. okná, podlahy, odpady, sanita,  zrepasované drevené parkety, nová kuchyňa atď(viď foto).

Obytný dom je zateplený, vymenené stupačky, dvojtrubkový systém kúrenia(merače).

Nízke mesačné náklady, cca 170,-Eur/mes.

Byt je nezaťažený, kúpou voľný.

 

Lokalita:

Ulica Čsl. Parašutistov sa nachádza vo vyhľadávanej časti mestskej štvrte Nové Mesto. Jedná sa o veľmi peknú lokalitu plnú zelene, detských ihrísk(4) a športovísk(basketbalové ihrisko, squash, futbalové ihrisko, hokejbalové ihrisko a veľa iného) odkiaľ je na skok k jazeru kuchajda, či na obľúbenú Ahojku eventuélne kolibu.

V blízkosti sa nachádza taktiež kompletná občianska vybavenosť, ktorú zaručuje OC POLUS(pošta, hypermarket, banky atď). Taktiež sa v okolí nachádza škôlka, základná i stredná škola, OC Slimak(Tesco express, dvd požičovňa, reštaurácia, bar a mnoho iného), nemocnica s poliklinikou a ďalšie.

Ďalšou z výhod tejto lokality je dobrá dopravná dostupnosť všetkými smermi či blízkosť zástaviek MHD(autobus, električka).

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky, prosím volajte Radovan Horský – 0911 996 427