stars
stars

 

 
 
Cena:
Dispozícia:
Plocha:
Podlažie:
Druh objektu:
Balkón:
Záhrada:
Pivnica:
 
144.990,-Eur
4 izb byt
95 m2
2/4.p
obytný dom
áno
nie
áno
 
 

PREDANÝ, ZAUJÍMAVÝ 4IZB BYT(povodne 5), 95 m2, GARÁŽ, ZELEŇ, DÚBRAVKA, BAGÁROVA ul.

Tento zaujímavý byt sa nachádza v IV Bratislavskom obvode – Dúbravka, na Bagárovej ulici v zateplenom štvorpodlažnom dome. Povodne 5izb byt bol pri kúpe terajšími majiteľmi prerobený na 4izb byt a zrekonštruovaný.

Byt pozostáva z predsiene, 4izieb(obývacia priechodná), kuchyne, kúpeľne, toalety a balkónu. K bytu je taktiež možnosť dokúpiť garáž(15.000,-Eur) s rozlohou 20 m2 priamo v bytovom dome(eventuélne ďalšiu kúsok od domu). Celková plocha bytu je 95 m2, z toho obytná plocha 82 m2 a plocha balkónu 13 m2.

Vrámci rekonštrukcie bolo prerobené(renovované): dispozícia, elektrika, podlahy, plastové okná(5rokov), kuchyňa, kúpelňa(teraz už potrebuje novú renováciu), rolldor(2x)…

Byt sa nachádza v lokalite plnej zelene(viď výhlad z balkónu), v blízkom okolí kompletná občianska vybavenosť: obchody, pošta, školy, školka, blízko k MHD, rýchle napojenie na bratislavský obchvat….

Pre bližšie informácie a dohodnutie obhliadky prosím volajte Radovan Horský – 0911 996 427 alebo píšte mail radovanhorsky@chcemebyvat.sk