stars
stars

 

 
 
Cena:
Dispozícia:
Plocha:
Podlažie:
Druh objektu:
Balkón:
Záhrada:
Pivnica:
 
149.990,- Eur
2 izb byt
65 m2
4/7p
NOVOSTAVBA
7 m2
nie
áno
 
 

PREDANY, BÝVAJTE PRI JAZERE, BÝVAJTE V EDEN PARKU, NOVOSTAVBA 2 IZB BYT PRI ŠTRKOVECKOM JAZERE

Predstavte si bývanie v dobrej novostavbe na skok od centra mesta, v oblasti plnej zelene, tesne pri jazere a dokonca v najobľúbenejšej lokalite v Bratislave. Presne to si teraz môžete dopriať v bytovom komplexe Eden Park, ktorý sa nachádza na Drieňovej/Prešovskej ulici pri štrkoveckom jazere.

Jedná sa o 2izb byt s rozlohou 65 m2(58m2 podlahová plocha + 7 m2 lodzia) ku ktorému prináleží pivnica a parkovacie státie. Byt pozostáva zo vstupu, veľkej obývacej izby spojenej s kuchyňou(open space), spáľne, samostatnej kúpeľne, samostatnej toalety a lodžie. V byte bolo mierne upravené dispozičné riešenie aby sa oddelila kúpeľňa s toaletou(viď pôdorys).

V celom byte boli použité nadštandardné materiály, drevené parkety, interiérové dvere v nadštandardnej výške, bezpečnostné protipožiarne dvere a veľa iného.

Komplex Eden park v ktorom sa byt nachádza bol od začiatku projektovaný ako nadštandardný komplex s 24hodinovou strážnou službou. Na prízemí komplexu sa nachádza obchodná pasáž, v podzemí garáže a zvyšok komplexu tvoria bytové jednotky.

Najväčšou devízou bývania v tomto komplexe okrem samotnej stavby je jeho lokalita ako ušitá na mieru úspešným ľuďom. V okolí množstvo športovísk, jazero, veľa zelene a pri tom len na skok do centra mesta, či na dialničný obchvat. Taktiež sa v okolí nachádza množstvo reštaurácií, obchodov, detské ihriská a množstvo iného.

Cena:  Byt + pivnica: 149.990,- Eur, Garáž: 13.000,- Eur

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky prosím volajte Radovan Horský – 0911 996 427