stars
stars

 

 
 
Cena:
Dispozícia:
Plocha:
Podlažie:
Druh objektu:
Balkón:
Záhrada:
Pivnica:
 
119.990,-Eur
3izb byt
68 m2
1.p
obytný dom
nie
nie
áno
 
 

PREDANÝ, Krásny 3izb byt v TOP lokalite, kompletná rekonštruckia, Nezábudková ul., 119.990,- Eur

Byt:

Tento 3izb byt sa nachádza v jednej z najobľúbenejších mestských časti – Ružinov – Nezábudková ulica. Byt sa nachádza v 3poschodovom dome, z jednej strany na zvýšenom prízemí a z druhej na prvom poschodí. Veľkou výhodou vchodu je málo bytov, iba 8 bytových jednotiek. Byt prešiel pred dva a pol rokom a kompletnou rekonštrukciou vrámci ktorej bolo zrekonštruované: kompletne nová elektrika, nové odpady, sanita, podlahy, okná, nová kuchyňa so spotrebičmi, nová kúpeľňa s toaletou, vstavané skrine a veľa iného. Vrámci rekonštrukcie bola taktiež mierne zmenená dispozícia bytu vďaka čomu sa z priechodných izieb vytvorili nepriechodné, +  vznikol v spáľni vstavaný šatník. Byt je orientovaný na severovýchod a juhozápad.

Ďaľšou veľkou výhodou sú nízke mesačné náklady na bývanie, ktoré sú momentálne vo výške 117,-Eur(prihlásená jedna osoba).

K bytu taktiež prináleží pivnica na medziposchodí + ďalší odkladací priestor.

 

Lokalita:

Byt sa nachádza v jednej z najobľúbenejších lokalít Bratislavy, na začiatku širšieho centra. Lokalita plná zelene v ktorej blízkosti sa nachádzajú dve jazerá – Ružinovské jazero(Rohlík) a Štrkovec. V blízkosti školy, škôlky, nákupné centrum RETRO, nemocnica s poliklinikou. Taktiež výborná dopravná dostupnosť do centra mesta ako i na obchvat(cca 5min). V blízkosti zástavka MHD.

 

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky prosím volajte Radovan Horský 0911 996 427