stars
stars

 

 
 
Cena:
Dispozícia:
Plocha:
Podlažie:
Druh objektu:
Balkón:
Záhrada:
Pivnica:
 
109.990,- Eur
4izb byt
82 m2
2/11
obytný dom
2x
nie
kumbál
 
 

PREDANÝ, SUPER LOKALITA, 4 izb byt 82 m2, pôvodný stav, širšie centrum, ulica Čsl. Parašutistov

Byt:

Ponúkame na predaj 4izb byt na ulici Čsl. Parašutistov v širšom centre Bratislavy(len pár minút od centra mesta). Byt sa nachádza na 2/11 poschodí zatepleného panelového domu s výťahom. Pozostáva zo 4 nepriechodných(samostatných) izieb, predsiene(vhodný priestor na rolldor), kuchyne, samostatnej kúpelne, samostatnej toalety, dvoch balkónov(kuchyňa, obývacia izba) a kumbálu na poschodí. Byt je v pôvodnom stave, pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv budúcho majiteľa. Plocha bytu je 82 m2, z čoho 70 m2 obytná plocha, 8 m2 balkóny, 4 m2 kumbál.

 

Lokalita:

Ulica Čsl. Parašutistov sa nachádza vo vyhľadávanej časti mestskej štvrte Nové Mesto. Jedná sa o veľmi peknú lokalitu plnú zelene, detských ihrísk(4) a športovísk(basketbalové ihrisko, squash, futbalové ihrisko, hokejbalové ihrisko a veľa iného) odkiaľ je na skok k jazeru kuchajda, či na obľúbenú Ahojku eventuélne kolibu.

V blízkosti sa nachádza taktiež kompletná občianska vybavenosť, ktorú zaručuje OC POLUS(pošta, hypermarket, banky atď). Taktiež sa v okolí nachádza škôlka, základná i stredná škola, OC Slimak(Tesco express, dvd požičovňa, reštaurácia, bar a mnoho iného), nemocnica s poliklinikou a ďalšie.

Ďalšou z výhod tejto lokality je dobrá dopravná dostupnosť všetkými smermi či blízkosť zástaviek MHD(autobus, električka).

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky, prosím volajte Radovan Horský – 0911 996 427

 

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky prosím volajte Radovan Horský – 0911 996 427