stars
stars

 

 
 
Cena:
Dispozícia:
Plocha:
Podlažie:
Druh objektu:
Balkón:
Záhrada:
Pivnica:
 
109.990,- Eur
3izb byt
83 m2
1p
rodinný dom
2x
áno
nie
 
 

PREDANÝ, NOVÁ CENA, Veľmi pekný 3izb byt s terasou a záhradkou v radovej zástavbe – Dunajská Lužná

Byt:

Tento veľmi pekný a dispozične super riešený 3 izb byt sa nachádza na poschodí  novostavby dvojpodlažného rodinného domu radovej zástavbe. V rodinnom dome sa nachádzajú iba 2 byty, jeden na prízemí a predmetný byt na poschodí. Radová zástavba sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na Javorovej ulici(celá ulica novostavby).

Byt poskytuje výmeru 83 m2 + terasa 8 m2 + lodzia 6 m2 + záhradka cca 40 m2. Pozostáva zo vstupu(kde sa nachádza rolldor), odkial sa schodami vychádza na poschodie ktoré je rozdelené na hosťovskú časť v ktorej sa nachádza: obývacia izba voľne prechádzajúca cez jedáleň až do kuchyne(open space), taktiež je možné sa z tejto časti dostať na terasu a záhradku. Súkromná časť sa nachádza na opačnej strane bytu a pozostáva z veľkej spálne odkiaľ je vchod na lodžiu a detskej izby(pracovne) odkial je taktiež východ na lodžiu. Medzi týmito časťami bytu sa nachádza chodba z ktorej sa vstupuje do veľkej kúpelne s vaňou a sprchovým kútom a na pomerne veľkú toaletu v ktorej nájdeme napríklad aj bydet a práčku.

Najväčšími výhodami tohoto bytu sú: ideálne dispozičné riešenie, lodžia aj terasa, záhradka, bezproblémové parkovanie(k dispozícii státie), úložný priestor vo vstupe do bytu + byt sa predáva kompletne zariadený(napr. kuchyňa – digestor, zabudovaná chladnička, šporák, umývačka riadu).

 

Lokalita:

Obec Dunajská Lužná sa nachádza kúsok za Bratislavou(15km) smerom na Dunajskú Stredu. Za posledné roky prešla neuveriteľnou zmenou(v pozitívnom slova zmysle), od občianskej vybavenosti(školy, škôlky, obchodné centrum, reštaurácie, kaviarničky atď), cez úrady až po voľnočasové aktivity a preto sa stala vyhľadávaným miestom pre život v blízkosti hlavného mesta. Mimo dopravnej špičky sa nový majiteľ dostane do Bratislavy do 15minút(autom), taktiež možnosť využívať regionálny vlak(čím ďalej tým obľúbenejší) ako alternatívny spôsob dopravy a tým sa vyhnúť ranným zápcham.

 

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky prosím volajte Radovan Horský – 0911 996 427