stars
stars

 

 
 
Cena:
Dispozícia:
Plocha:
Podlažie:
Druh objektu:
Balkón:
Záhrada:
Pivnica:
 
134.990,- Eur
3izb byt
78 +8 m2
2
tehlový dom
nie
áno
8 m2
 
 

PREDANÝ, 3izb byt v historickej budove v centre mesta s dobrou cenou a nízkymi mesačnými nákladmi.

Tento 3izb byt sa nachádza v centre starého mesta(BA I) na Továrenskej ulici. Byt sa nachádza na prvom poschodí(nie prízemie) v historickej budove postavenej na prelome 19/20 storočia(rok 1892). Jedná sa o 3 izbový byt s vysokými stropmi(3,5m), ktoré iba umocňujú históriu a pocit vzdušnosti.  Celková rozloha bytu je 86 m2, z toho 78 m2 je obytná plocha bytu a 8 m2 pivnica.

Byt pozostáva z troch izieb, kuchyne(+špajza), kúpeľne, toalety, predsiene a pivnice.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou pri ktorej bol zachovaný historický nádych:      krásne zrepasované pôvodné parkety, pôvodné drevené zárubne a interiérové dvere, zrekonštruovaná kúpeľňa aj toaleta, plastové okná, zachovalé veľmi pekné keramické kachle(funkčné). plávajúca podlaha v kuchyni, v chodbe dlažba.

Byt má vlastný plynový kotol na kúrenie a prietokový ohrievač na teplú vodu, čo zaisťuje efektivitu a nízke mesačné náklady na bývanie v sume 110,- Eur na 3osoby.

Bytový dom je už z vnútornej strany zrekonštruovaný a čelná časť budovy sa začne rekonštruovať v auguste budúceho roku. K domu prináleží veľký zatrávnený dvor(taktiež zrekonštruovaný) iba pre obyvateľov budovy na ktorom sa nachádzajú lavičky na relax, či petangové ihrisko a ktorý vynahrádza absenciu balkónu.

Továrenská ulica sa nachádza v centre mesta s pešou dostupnosťou k centru Eurovea a jej pešej zóne, v lokalite s obrovským potenciálom do budúcna.

 

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky prosím volajte Radovan Horský – 0911 996 427