stars
stars

 

 
 
Cena:
Dispozícia:
Plocha:
Podlažie:
Druh objektu:
Balkón:
Záhrada:
Pivnica:
 
.........
1,5izb byt
52m2
3/6
panelový dom
áno, 2x
nie
áno
 
 

PREDANÝ, 1,5izb byt Čsl. Parašutistov

Byt:

Ponúkame na predaj pekný, slnečný 1,5 izbový byt na ulici Čsl. Parašutistov. Byt sa nachádza na 3. poschodí 6poschodového zatepleného panelového domu. Byt je o rozlohe 45m2 + 6m2 dva balkóny + pivnica. Celý byt je orientovaný na slnečnú juhozápadnú stranu. V byte prebehli čiastočná rekonštrukcia, ktorá obsahovala: rekonštrukciu kúpeľne, nová kuchynská linka, prepojená obývacia izba s kuchyňou barovým pultom, vstavaná skriňa v obývacej izbe. V oboch izbách sa nachádzajú pôvodné drevené parkety v perfektnom stave.

V dome prebehla kompletná rekonštrukcia kúrenia, vodovodných rozvodov, kanalizácie, nová vstupná brána s elektronickým vrátnikom + dom je zateplený.

 

Lokalita:

 

Ulica Čsl. Parašutistov sa nachádza vo vyhľadávanej časti mestskej štvrte Nové Mesto. Jedná sa o peknú lokalitu plnú zelene, detských ihrísk(4) a športovísk(basketbalové ihrisko, squash, futbalové ihrisko, hokejbalové ihrisko a veľa iného) odkiaľ je na skok k jazeru kuchajda, či na obľúbenú Ahojku.

V blízkosti sa nachádza taktiež kompletná občianska vybavenosť, ktorú zaručuje OC POLUS(pošta, hypermarket, banky atď). Taktiež sa v okolí nachádza škôlka, základná i stredná škola, OC Slimak(Tesco express, dvd požičovňa, reštaurácia, bar a mnoho iného), nemocnica s poliklinikou a ďalšie.

Ďalšou z výhod tejto lokality je dobrá dopravná dostupnosť všetkými smermi či blízkosť zástaviek MHD(autobus, električka).

 

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky prosím volajte Radovan Horský 0911 996 427